DOMŮ

Hlavní navigace
Modely
Taycan
Cayenne
Cayenne S E-Hybrid
Cayenne S E-Hybrid
Cayenne S E-Hybrid
Výkon306 kW (416 PS) při 5 500 1/min
0 - 100 kmh5,9 s
Maximální rychlost243 km/h
Kombinovaná spotřeba3,4 l
Emise CO279 g/km
Cena3 141 701 Kč včetně DPH

Archiv 2012

Valentýnské dárky: inspirujte se kolekcí ve stylu Porsche

 

Vášeň pro rychlost, eleganci a propracované detaily najdete nejen u vozů Porsche, ale rovněžoriginální designové kolekci Porsche Design Driver’s Selection. Ta nyní u příležitosti svátku sv. Valentýna nabízí několik novinek. K dispozici je v Porsche Centrech v Praze a Brně, které provozuje společnost Porsche Inter Auto CZ, výhradní dovozce vozů této značky do ČR.

Červená valentýnská barva dominuje sérii produktů s označením „917 Salzburg Design Porsche 911“, která připomíná slavnou verzi legendárního modelu 911. Najdete mezi nimi například pánské hodinky, sportovní tašku, sběratelské hrnky nebo PC myš ve tvaru Porsche 911.

Mezi další novinky patří například jízdní kolo Porsche Bike RS s ergonomickými komponenty vyrobenými z uhlíkových vláken. Zejména pro sběratele je určen malý model vozu 917 Coupé KH, kterýroce 1971 dosáhl celkového vítězství v legendárním 24 hodinovém závodě v Le Mans.

Muži mohou své partnerky potěšit luxusním tričkemlímečkem, stylovou bundou nebo kabelkou. Pánům jistě udělá radost tričko se závodním motivem, kožená bunda či některýmnoha elegantních doplňků.

Kolekce oblečení a doplňků Driver’s Selection v originálním designu Porsche nabízí kromě oděvů pro sport a volný čas také sluneční brýle, vybavení na golf, příruční a cestovní zavazadla, přívěsky na klíče nebo kancelářské doplňky.

Veškeré zboží naleznete nejen v Porsche CentrechPraze a Brně, ale také na selection.porsche.cz.

 
 

20.01.2012