DOMŮ

Hlavní navigace
Modely
Taycan
Cayenne
Cayenne S E-Hybrid
Cayenne S E-Hybrid
Cayenne S E-Hybrid
Výkon306 kW (416 PS) při 5 500 1/min
0 - 100 kmh5,9 s
Maximální rychlost243 km/h
Kombinovaná spotřeba3,4 l
Emise CO279 g/km
Cena3 141 701 Kč včetně DPH

Archiv 2012

Porsche Service Clinic odhaluje zákulisí servisu vozů

 

Společnost Porsche Inter Auto CZ, výhradní dovozce značky Porsche do ČR, připravila pro všechny majitele vozů této stuttgartské značky speciální servisní akci pod názvem Porsche Service Clinic. Ta se koná od 6. do 17. února v Porsche Centrech v Praze a v Brně a nabízí unikátní možnost nahlédnout do zákulisí servisu těchto luxusních sportovních vozů.

Každý zákazník se svým vozem absolvuje 25bodový kontrolní program zaměřený na celkovou diagnostiku, a to zcela zdarma. Po dobu trvání akce zároveň platí zvýhodněná hodinová sazba a 30% sleva na náhradní díly. Porsche Service Clinic zároveň umožňuje majitelům vozů detailní pohled do zákulisí servisu. Vyškolený personál vysvětlí diagnostické techniky a předvede v praxi speciální nástroje pro servis Porsche.

„Akce se jižminulosti setkala se silným ohlasem a i tentokrát registrujeme velký zájem ze strany klientů. Možnost vidět servisní technikyakci může být pro milovníky sportovních a luxusních vozů nezapomenutelným zážitkem,“ říká Anna Gruberová, ředitelka komunikace Porsche Inter Auto CZ.

Součástí akce je i o 10 % zvýhodněná nabídka na produkty z kolekce Porsche Design Driver´s Selection, které lze zakoupit buď přímo v Porsche Centrech nebo na selection.porsche.cz.

 
 

23.01.2012