DOMŮ

Hlavní navigace
Modely
Taycan
Cayenne
Cayenne S E-Hybrid
Cayenne S E-Hybrid
Cayenne S E-Hybrid
Výkon306 kW (416 PS) při 5 500 1/min
0 - 100 kmh5,9 s
Maximální rychlost243 km/h
Kombinovaná spotřeba3,4 l
Emise CO279 g/km
Cena3 141 701 Kč včetně DPH

Archiv 2012

Jarní kolekce v designu Porsche láká na golf, kolo a další sporty

 

Společnost Porsche Inter Auto CZ uvádí na český trh novou luxusní kolekci Porsche Design Drivers´s Selection. Originální designová kolekce se nabízíbarvách závodního týmu Martini Racing, jehož historie sahá až do 70 let. Nová jarní kolekce je k dostání v Porsche CentrechPraze a v Brně.

designu Porsche přichází jedinečná nabídka originálního zboží a doplňků. Kolekce Driver´s Selection nabízí kromě sportovního oblečení pro volný čas, také limitovanou edici pánské sportovní bundy se stylovým nápisem Martini Racing na hrudi. Pro dámy jsounabídce luxusní tričkanetradičním designem nebo také stylová bunda bílé barvy. Žhavou novinkou jsou také pilotní brýle ve stylu Martini Racing.

Kolekce Design Driver´s Selection se zaměřila také na zelené greeny. Milovníci luxusních vozů Porsche a golfu mohou počátek jara zahájit s novými golfovými holemi a bagy od značky Porsche. Nebude chybět ani sada golfových míčkůlogem této luxusní značky.

Pro aktivní jedince jsou připravena jízdní kola Porsche Bike S a RS s ergonomickou konstrukcí nesoucí nápis Porsche. Vhodným doplňkem je cyklistické tričko barevně sladěnédesignem jízdních kol.

Novou jarní kolekce je k dispozici nejen v Porsche Centrech společnosti Porsche Inter Auto CZ, ale také na našem Online Shopu selection.porsche.cz.

 
 

28.02.2012